🚚 Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Coș de cumpăraturi

Politica de retur

Livrarea

Livrarea se realizează prin curier, de către firma colaboratoare, la adresa specificată de către client. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare, din momentul plasării comenzii. Acesta poate varia din motive obiective. Ne dăm interesul ca produsele comandate să ajungă într-un timp minim la destinație.

Livrarea se poate face deasemenea prin ridicare din unul din magazinele noastre.

Adresa comunicată în momentul finalizării comenzii poate fi modificată telefonic sau prin email la adresa contact@winederful.ro

Cumpărătorul se obligă să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre identitatea sa pentru crearea contului de utilizator. Cumpărătorul poate modifica, completa sau actualiza datele sale de identificare prin accesarea secțiunii contul meu. Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda în cazul în care datele cumpărătorului sunt incomplete.

Cumpărătorul are posibilitatea de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul de utilizator, accesând Panoul de control.

Vânzătorul se obligă să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în acord cu secțiunea Policy and Privacy și să prelucreze datele cu caracter personal, în concordanță cu Termeni și condiții.

Modalități de plată

1. Ramburs la curier – Puteți plăti produsele în momentul primirii coletului, cash sau card, în funcție de modul de operare al firmei de curierat.

2. Card online – Plata se va înregistra imediat după introducerea datelor cardului dumneavoastră, urmând să procesăm detaliile comenzii

Costurile de transport Curier

Costurile de transport sunt in cuantum de 25 de lei pentru toate zonele acoperite de curierat. Exista posibilitatea de a se adauga costuri suplimentare daca destinatarul este inafara zonei de livrare a curieratului. Acest lucru va fi vizibil pe sumarul de comanda, inainte de efectuarea platii. Daca se opteaza pentru ridicare din magazin, costul de transport este zero.